Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
Het deeg mengen, kneden en uitrollen
Aan huis verkopen van brood- en banketwaren
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
Het deeg bewaren en de brood- en banketwaren verpakken
Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
De gisting controleren
Brood- en banketwaren in de etalage of op de toonbank uitstallen
Klanten informeren over de producten
Producten verkopen
Aanbod
Een functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid en diverse uitdagingen.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling in je carrière, met echte doorgroeimogelijkheden.
Een groeiend bedrijf in een familiale context dat initiatieven en ondernemerschap stimuleert.
Werken in een team van gemotiveerde en betrokken collega's.
Interesse? Neem contact op met Chloë Samain via telefoon op 0471/87 73 40 of 056/38 04 09, of per e-mail via kortrijk@pro-industry.be. We kijken uit naar je reactie!